Emperi

Planteringslådor


Självvattnande planteringslådor till gravplatsen från Emperi.


Beställ självvattnande planteringslådor till gravplatsen, finns i flera olika storlekar. Vi hjälper även till att montera planteringslådan på kyrkogård i Stockholm. Med hjälp av den självvattnande blomlådan Emperi original håller du blomjorden på plats och trädrötterna utanför planteringen. Detta tillsammans med jämn tillgång på vatten ger dig vackert blommande växter hela sommaren.

Blommor Stockholm

Emperi självvattnande planteringslåda

På ett enkelt sätt fyller du på vatten var 3-4 vecka. Emperi 0riginal tillverkas i aluminium för högsta kvalité och hållbarhet (funktionsgaranti 25 år). Den behöver inte tas in på vintern och den kan varken smälta eller antändas av värme från t.ex. tjältiningsaggregat eller värmeljus. Alla Emperi produkter är svensktillverkade. Tänk på att hellre ta en storlek mindre på planteringslådan än gravstenen, då blommorna kommer att växa ut över sidokanterna. Du kan även beställa vashållare, gravlykthållare, lyfthandtag till din Emperi låda. Sugfiltsremsa bör bytas ut minst vartannat år för att bibehålla sugförmågan

Välj mellan att hämta lådan i butiken, eller hemleverans, vi hjälper även till med montering. (Begär pris för montering).


Emperi självvattnande balkonglåda

EMPERI Balkong tillverkas i aluminium och består av en yttre vattenlåda och en inre planteringslåda, samt en sugfilt som drar upp vattnet till jorden. Stativ med hållare för montering på vägg eller över räcke ingår. Vatten fylls på ca 1 gång per vecka genom ett bevattningshål i planteringslådan. Den relativt stora jordmängden samt jämn tillgång till vatten ger dig livskraftiga växter. Överfyllnadshål förhindrar att växterna får för mycket vatten vid regn. Blomlådorna kan användas året om utan risk för sönderfrysning. Tillverkas i vit, svart, grå, röd, grön. 


Emperi original monteringsanvisning


Emperi planteringslåda

Priser


Storlekar:

30x30 - Pris: 1850 kr ink moms

40x30 - Pris: 1975 kr inkl moms.

50x30 - Pris: 2050 kr inkl moms.

60x30 - Pris: 2150 kr inkl moms.

70x30 - Pris: 2250 kr inkl moms.

80x30 - Pris: 2325 kr inkl moms.

90x30 - Pris: 2500 kr inkl moms.

100x30 , hel låda - Pris: 2850 kr inkl moms.

100x30, delad låda - Pris: 2960 kr inkl moms.Måttbeställning, tillägg - 650 kr

Måttbeställning, delad låda, tillägg - 750 krTillbehör till planteringslådan:

Sugfiltsremsa - 1.st - Pris: 75 kr inkl moms + frakt.

Sugfiltsremsa - 5.st - Pris: 320 kr inkl moms + frakt.

Sugfilt hel rulle 100 m - Pris: 1550 kr inkl moms + frakt.

Lyfthandtag - 1.st - Pris: 500 kr inkl moms + frakt.

Vashållare/ gravlykthållare - 1.st - Pris: 355  kr inkl moms + frakt.


Frakt på blomlådor tillkommer separat.